0474 37 25 42 sean@speakingchange.be

Speech schrijven

Toen ik 8 jaar was schreef ik mijn eerste speech. Ik herinner me niet dat er een magische formule in die speech zat, maar de passie voor schrijven en spreken was er toen al. Intussen schrijf en herschrijf ik speechen voor verschillende soorten klanten die met hun speeches écht iets in beweging wil zetten. Van trouwgeloften tot politieke toespraken: ik help je discreet met schrijven en zoek samen met jou naar de beste woorden voor jouw boodschap.

Hoe?

Na een online kennismakingsgesprek bepalen we samen hoe ik jou het best kan helpen. We bepalen ook meteen een deadline voor de eerste versie van jouw speech. Na jouw feedback herwerk ik die tot jouw kant en klare speech.

Schrijf jij alles?

Alles is mogelijk! Ofwel geef ik jou een eerste aanzet ofwel schrijf ik jouw volledige speech. Ofwel lever jij mij de inhoud aan ofwel ga ik zelf op zoek naar die inhoud. Van een duwtje in de rug tot een volledige speech op maat: jij kiest!

Voor wie?

Iedereen die met zijn speech iets in beweging wil zetten. Ik put uit een rijk arsenaal aan speechstijlen (van het klassiek betoog tot de 4 stappen methode) die ongetwijfeld een match vormen met jouw boodschap.

Prijs?

Ik maak een persoonlijke offerte op maat van jouw vraag.